Anticariat Braila

Daca doriti sa vindeti carti, ne puteti suna la numerele de telefon de mai jos sau ne puteti trimite un email la adresa contact@targulcartii.ro.

Sună-ne acum
021 308 1774

Anticariatul Targul Cartii vrea sa cumpere cartile tale! Ca sunt vechi, ca sunt noi, ele vor sa vina la noi. Cartile vor sa circule, sa calatoreasca, sa fie date din mana in mana, nu sa fie uitate pe niste rafturi intunecate.

Cu o experienta considerabila in domeniu, reprezentantii nostri pot aprecia adevarata valoare a oricarei carti sau editii, a oricarui titlu sau volum, a colectiilor complete sau nu, a atlaselor sau albumelor. Profitati de experienta noastra si evaluati-va biblioteca la preturi corecte. Expertii nostri ridica gratuit cartile de la domiciliul vostru, iar plata acestora se face pe loc.

Cum ne poti contacta? Trimite un email cu mai multe detalii despre cartile pe care vrei sa le vinzi la contact@targulcartii.ro sau folosind formularul de contact de pe site. Daca vrei sa vorbesti direct cu unul din anticarii nostri, poti sa suni la oricare din numerele de telefon afisate.